1.ترک برداشتن کاشی به دلیل ضربه شدید:
اگر تَرک برداشتن روی کاشی در یک قسمت خاص باشد یا اینکه یک تکه از کاشی کَنده شده باشد ، به احتمال زیاد این شکستی بر اثر برخورد شی تیز یا سنگین با کاشی بوده است، البته که ضربه شدید هم می تواند در این امر سهیم باشد.این نوع ترک برداشتن کاشی بیشتر در آشپزخانه اتفاق می افتد، چون معمولا سقوط اجسام همانند تابه یا کنسرو بر روی کاشی ،در این قسمت از خانه بیشتر از بقیه ی مکان ها می باشد.
2.غیر استاندارد بودن کاشی:
این نوع از تَرک برداشتن کاشی بدترین مدل است، چون در این صورت کاشی ترمیم نمی شود و نیاز است مجددا کاشی کاری کف انجام شود.چون این کاشی ها غیر استاندارد هستند و مواد اولیه خوبی ندارند و در کوره به درجه حرارت مناسب نرسیده اند و یکی پس از دیگری دچار ترک می شوند.
3.ترک کردن کاشی در زیر بار سنگین:
گاهی کاشی به دلیل کیفیت پایین و مرغوب نبودن مواد اولیه آن در اثر سنگینی، دچار شکستگی می شود، معمولا این اتفاق در قسمت های زیر یخچال، لباسشویی و … اتفاق می افتد.
4.نشست ساختمان:
نشست ساختمان نیز می تواند باعث تَرک کردن کاشی شود، این نوع از تَرک معمولا بزرگ و گسترده است و امکان ریزش دارد.
5.تغییر دمای کاشی:
زمانی که کاشی بیش از حد گرم یا سرد شود حتی اگر جنس آن عالی هم باشد، باز هم بعد از مدتی تَرک می کند. کاشی هایی که در مجاورت لوله های تاسیسات آب گرم قرار دارند یا در نزدیکی لوله بخاری هستند، بیشتر در معرض آسیب می باشند. اگر کاشی ها در در هوای آزاد نصب شوند، در طول زمستان ممکن است دچار تَرک شوند. برای مبارزه با این مشکل بهتر است، از نوع مرغوب کاشی استفاده کنید و برای نصب آن از یک کاشی کار ماهر کمک بگیرید.