مقالات کاشی و سرامیک

نحوه استفاده از چسب کاشی:

نحوه استفاده از چسب کاشی

نحوه استفاده از چسب کاشی چگونه است؟

در مقاله قبلی به انواع چسب های کاشی،ساختمانی و مزایای آن ها پرداخته ایم که میتوانید آن را نیز مطالعه کنید(کلیک کنید).

چسب کاشی 3 نوع دارد:

1.خمیری

2.پودری

3.آب بندی و رزینی

در این مقاله به نحوه استفاده هر کدام می پردازیم.

نحوه استفاده چسب خمیری:

از چسب خمیری برای نصب انواع سنگ، سرامیک، ورق آزبست، دارای وال، بتن و گچ و در محیط های بیمارستان، آشپزخانه، دیوار راهرو ها، راه پله ها و لابی، و سرویس بهداشتی می توان بهره برد.

که قبلا به طور کامل به آن پرداخته ایم.

برای استفاده از چسب خمیری باید از سالم سازی و یکسان سازی سطوح و عاری بودن از هر گونه چربی، غبار و سستی اطمینان کسب کرده و قبل از اجرا به کمک تراز ناهمواری مشخص و با چسب بتن و اندود سیمانی تراز گیری صورت پذیرد.و بعد از مدت 4 روز کاشی کاری و نصب انجام پذیرد.

برای هر متر مربع چه مقدار چسب خمیری کاشی نیاز است؟

میزان تقریبی چسب کاشی خمیری برای هر متر مربع بین 2 تا 5 کیلوگرم بوده که بسته به شرایط لایه سطح، دما، زمان اجرا می تواند متفاوت باشد.

همچنین باید در نظر داشته باشید که بعد از نصب باید اعمال فشار بر روی کاشی به صورت چرخشی و یچشی در جهت اعتماد سازی از طرف پشت کاشی صورت پذیرد و در این حالت است که مواد چسبی کاملا به پشت کاشی چسبیده شده و به سختی از سطح جدا میگردد.

نحوه استفاده چسب پودری:

چسب پودری برای نصب انواع سنگ طبیعی و مصنوعی، بتن، سیمان، کاشی و سرامیک، دارای وال و در کلیه محیط های کارخانجات، استخرها، آزمایشگاه ها، سالن های ورزشی، سرویس بهداشتی ها، پارکینگ و راه پله ها مورد استفاده قرار می گیرد.

برای ساختن چسب پودری آن را با 25 درصد آب مخلوط کرده، به همین راحتی آماده استفاده است. همچنین برای ساخت چسب سرامیک به صورت تقویت شده آن را با یک پیمانه حجمی چسب بتن با میکسر مخلوط و مورد استفاده قرار می دهید.

در نظر داشته باشید میزان غلیظ بودن به اندازه ای باشد که پس از نصب بر روی کاشی به راحتی از سطح جدا نشود. همچنین ترکیب آماده شده حداکثر در مدت 2 ساعت می بایست استفاده شود.

در صورت نصب در مکان های سرد محیط باید از قبل گرم شود. همچنین برای نصب کاشی ها و اسلب ها باید نصب در چند مرحله و با فاصله زمانی صورت پذیرد.

نحوه استفاده چسب آب بندی:

از این چسب برای کلیه سطوح مانند سیمان، بتن، سنگ، گچ آجر، چوب و آهن استفاده می شود. همچنین از آن به عنوان عایق برای سطوح دارای رطوبت و به عنوان رزین برای مکان هایی که نباید در آنها تغییر رنگ اتفاق بیفتد استفاده می شود.

برای استفاده از چسب آب بندی باید زیر سازی لایه زیرین شامل بررسی عدم ترک سطحی و نشست و محکم بودن سطح نهایی اطمینان به عمل آورده و سطح را از هرگونه آلودگی، چربی، غبار و مواد روغنی پاکسازی کنید.

مقدار استفاده از این چسب برای هر متر مربع چقدر است؟

میزان تقریبی استفاده از چسب آب بندی برای هر متر مربع تقریبا 600 سی سی جهت آب بندی و برای رزین به ازای هر متر مربع حدود 300 سی سی خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *